>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Клуб Української прем'єр-ліги оголосив про розпуск команди

УПЛ, ще не стартувавши, втрачає своїх учасників

Клуб Української прем'єр-ліги оголосив про розпуск команди
Фото: ФК "Полтава"

ФК "Полтава", який минулого сезону пробився в Українську прем'єр-лігу, прийняв рішення про розпуск команди, а також про припинення діяльності клубу.

Офіційний сайт УПЛ підтвердив, що організація отримала від ФК "Полтава" відповідний лист про зняття зі змагань в елітному дивізіоні сезону 2018/19.

Зі свого боку президент полтавського клубу Леонід Соболєв пояснив причини, що спонукали його зняти команду з розіграшу УПЛ й оголосити про розпуск команди.

"Головна причина полягає в діях ФФУ, яка не дозволяє нам грати на стадіоні "Локомотив" у Полтаві. А для того, щоб його реконструювати і підігнати під всі норми і вимоги, необхідно 2 млн дол. і час", - заявив Соболєв.

При цьому президент зазначив, що він готовий був піти на нові фінансові вкладення.

"Але крім того, ще необхідно здійснити безліч узгоджень з міською владою для проекту реконструкції, а це вимагає часу, якого нам не дали", - додав Леонід Соболєв.

"Проаналізувавши ситуацію і висунені нам умови і вимоги, все зваживши, вирішив, що розпустити команду в нинішніх умовах оптимально. При цьому ми повністю погасили фінансові зобов'язання перед футболістами і тренерами", - підсумував президент полтавського футбольного клубу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram