>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ультрас "Динамо" - донецькому клубу: ви, тварюки, плюнули в обличчя всім киянам

Київські фанати обурені рішенням донеччан грати на своєму "полі"

Ультрас "Динамо" - донецькому клубу: ви, тварюки, плюнули в обличчя всім киянам
Ультрас "Динамо", архивное фото

Ультрас «Динамо», які входять у фірму WBC, висловили невдоволення у зв'язку з тим, що матч київської команди з «Олімпіком» у рамках 1/2 фіналу Кубка України відбудеться на стадіоні ім. Баннікова, що вміщає лише 1678 глядачів.

«Поваги до людей, які прийняли рішення проводити матч на стадіоні, що не вмістить усіх охочих киян, у нас немає. Ми вважаємо, що люди, які, керуючись якимись незрозумілими міркуваннями, вибирають стадіон, що не вмістить усіх охочих подивитися цю гру, і встановлюють неадекватно високі ціни на квитки, трохи втратили почуття реальності і забули, де вони знаходяться і який зараз час.

Ми вам, тварюки, нагадаємо: зараз місто, в якому ви повинні грати свій матч - окуповане. І прямо або побічно ті, хто витягли «Олімпік» у Прем'єр-лігу, причетні до того, що ви не можете грати свій домашній матч в українському місті Донецьк.

Річ у тому, що часи дещо інші і ви, на жаль для вас, не в Донецьку. Ви вважаєте, що, перебуваючи в Києві, фактично - в гостях, ви можете відверто плювати в обличчя вболівальникам «Динамо»? Киянам? І приймати такі рішення, і це вам зійде з рук?

Можливо, офіційні структури ставляться до вас, беручи до уваги якісь толерантні і демократичні міркування, але ми керуємося поняттями честі і здорового глузду, і на толерантність не страждаємо. Особливо до тих, хто знахабнів до межі», - написано на сторінці ультрас у Facebook.

Зазначимо, раніше повідомляли, що «Динамо» готове було надати «Олімпіку» свій клубний стадіон для проведення гри.

Додамо, квиток на матч «Олімпік» - «Динамо» коштує 150 гривень. Це вп'ятеро більше, ніж на «звичайний» домашній матч донецької команди.

Нагадаємо, Владислав Гельзін із 2001 року не тільки фінансує «Олімпік», а й регулярно виходить на поле. За свою команду президент клубу провів більш ніж 100 ігор, у яких забив 22 м'ячі. Крім того, Гельзін був депутатом Донецької обласної ради (Партія регіонів).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram