>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс: фани мали менш емоційно реагувати на прапор Росії

УЄФА може покарати київський клуб

Суркіс: фани мали менш емоційно реагувати на прапор Росії
Фото: EPA/UPG

Президент «Динамо» Ігор Суркіс в ефірі каналу «Футбол 1» заявив, що київські фанати не повинні були реагувати на провокації під час матчу проти «Генгама»:

«На трибунах був російський прапор. Я розумію нервозність у суспільстві, дуже непрості часи, особливо в Донецькому регіоні, люди гинуть. Я все можу зрозуміти, але футбол поза політикою. Я це підкреслюю. І група вболівальників, яка побачила цей прапор, повинна була реагувати менш емоційно, більш стримано.

Тому що ми могли взагалі залишитися без єврокубків. Футбол поза політикою, я хочу це підкреслити. Ми не повинні реагувати на всілякі провокації. Напевно, ми отримаємо штраф, можливо фінансовий, але ми витримаємо.

Такі інциденти бувають на багатьох стадіонах в Італії й Іспанії. Крові не було, слава Богу, будемо вважати, що цей інцидент стане нам теж наукою».

Нагадаємо, в кінці матчу ЛЄ «Динамо» - «Генгам» на трибунах спалахнула бійка. За попередньою інформацією, французькі фани вивісили в секторі російський прапор і цим спровокували господарів на бійку. У підсумку рефері зупинив гру на 7 хвилин.

Раніше стало відомо, що УЄФА відкрив справу проти «Динамо» через заворушення під час матчу з «Генгамом».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram