>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фоменко: щойно Мілевський вийде на колишній рівень, він буде у збірній

Артем ще не готовий грати на високому рівні

Фоменко: щойно Мілевський вийде на колишній рівень, він буде у збірній
Фото: EPA/UPG

15 листопада збірна України зустрінеться з Люксембургом у рамках відбору на Євро-2016. Напередодні матчу відразу кілька наших збірників отримали травми, граючи за свої команди.

Тарас Степаненко й Артем Кравець, отримавши струс мозку, не допоможуть збірній. Євген Хачеріді та Денис Олійник, імовірно, встигнуть відновитися до Люксембургу. Михайло Фоменко повідомив, що тренерський штаб вирішив викликати Кирила Ковальчука, а ось Мілевському поки що рано думати про збірну:

«Травми? За мою тренерську кар'єру в мене не було такого, щоб за один тур стільки гравців отримали травми. Вийшла ланцюгова реакція. У нас були бесіди і з Кравцем, і зі Степаненком, і з Олійником. Думаю, що ні Кравець, ні Степаненко нам не допоможуть. У Тараса був струс! Непростий, з непритомністю. Йому потрібно кілька днів для того, щоб просто відновитися. Ми зустрічалися з Кравцем, у нього око запливло, тому потрібно днів 5-6, щоб хоча б зійшов набряк. Думаю, лікарі допоможуть, щоб це сталося швидше. Але грати він точно не буде. За Олійнику лікарі гарантували, що все буде нормально. Хачеріді ще отримуватиме лікарську допомогу, сподіваюся, що Женя буде в лаві.

Заміни? Сьогодні вже викликали Ковальчука. Якщо ви помітили, то ми раніше, коли викликали трьох-чотирьох форвардів, то грали лише двоє. Зараз ми спілкуємося. Тому ще є час, щоб вирішити і викликати двох гравців.

Мілевський? Артем поки що не грає в кожному матчі. Він просто виходить на заміну. Він і сам казав, що ще не вийшов на рівень, який мав раніше. До того, як сталося так, що він упав у цю яму. Тільки-но - то й одразу».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram