>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шуфрич-мол.: ФФУ не зніме трьох очок з "Говерли"

Ужгородці платити Севідову все ще не збираються

Шуфрич-мол.: ФФУ не зніме трьох очок з "Говерли"
Фото: football.ua

Віце-президент "Говерли" Олександр Шуфрич в ефірі телеканалу "Футбол 1" прокоментував інформацію про те, що з ужгородського клубу можуть зняти очки за невиконання зобов'язань перед колишнім тренером Олександром Севідовим.

"Я можу вас запевнити, що через десять днів з "Говерли" трьох очок не знімуть. Ми не вважаємо рішення Палати вирішення спорів справедливим і законним. Ми його оскаржимо всіма можливими шляхами", - сказав Шуфрич.

Раніше КДК ФФУ вже оштрафував "Говерлу" на 25 тисяч гривень через заборгованість Севідову.

Нагадаємо, що Севідова звільнили з клубу ще влітку 2013 року. Пізніше тренер подав скаргу у ФФУ, де вказав, що ужгородці не до кінця виконали свої контрактні зобов'язання. Олександр Шуфрич (віце-президент клубу) мотивував своє рішення не платити Севідову переговорами, які тренер нібито провів під час сезону з "Карпатами" (львів'яни конкурували з "Говерлою" за право залишитися в "еліті"). Але Палата вирішення спорів ФФУ стала на захист Севідова.

Додамо, що "Карпати" за невиконання контрактних зобов'язань перед Мартіном Богатіновим (екс-гравець львів'ян) вже втратили 9 очок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram