>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Чорноморець" здобув за три місяці першу перемогу в чемпіонаті

Для "Говерли" цей виграш взагалі став першим у сезоні

"Чорноморець" здобув за три місяці першу перемогу в чемпіонаті
Фото: EPA/UPG

У суботу в українській Прем'єр-лізі відбулися три матчі. В усіх іграх перемогу святкували господарі. До того ж гості не змогли забити жодного гола.

Так, в Ужгороді "Говерла" мінімально перемогла донецький "Металург" - 1: 0. Єдиний м'яч на самому початку гри провів Мякушко. Донеччани в другому таймі володіли величезною територіальною перевагою, але пробити Коваля так і не зуміли.

Для підопічних Грозного цей тріумф став першим цього сезону. "Металург", який минулого тижня обіграв "Шахтар", опустився на 8-е місце.

Луганська "Зоря" у формально домашньому поєдинку (гра відбулася в Запоріжжі, але луганчани були "господарями") розгромила запорізький "Металург" - 3: 0. Дублем відзначився Філіп Будковський. Зазначимо, що напередодні матчу наставника "Металурга" Олега Тарана звільнили. Керував запорожцями в цій зустрічі асистент Тарана Анатолій Чанцев. Прикметно, раніше Чанцев очолював "Зорю", а нинішній тренер луганчан Вернидуб йому асистував.

Нарешті, в третьому матчі дня "Чорноморець" мінімально переміг "Ворсклу" - 1: 0. Зазначимо, що "моряки" перервали свою 7-матчеву безвиграшну серію - востаннє "Чорноморець" перемагав 11-го серпня луцьку "Волинь".

"Говерла" - "Металург" Д – 1:0

Гол: Мякушко, 5

"Зоря" - "Металург" З – 3:0

Голи: Вернидуб, 15, Будковський, 54, 84

"Чорноморець" – "Ворскла" - 1:0

Гол: Фомін, 15

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram