>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Спартак" не знайшов грошей на Ярмоленка

Карпін так і не зумів здійснити великий трансфер

"Спартак" не знайшов грошей на Ярмоленка
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Московський "Спартак" цікавився Андрієм Ярмоленком. У послугах динамівця був зацікавлений уже колишній наставник команди Валерій Карпін. Однак у клубі на трансфер українця грошей не знайшли.

"Коли я запропонував кандидатури Ярмоленка, Єрьоменка, Черчі (нападник "Торіно") у клубі сказав: "Ні, ні, таких грошей немає".

Хотів би один міф розвіяти. З приводу так званого чистого чека: мовляв, Карпіну привезли всіх футболістів, яких він хотів. Навіть якщо логічно оцінити всі придбання, виходить, що я хотів тільки футболістів за 8-10 мільйонів щонайбільше, але якщо так міркувати, значить, у мене не все гаразд з головою. Макгіді був найдорожчим гравцем, якого купив "Спартак", - 12 мільйонів євро. Якщо ви думаєте, що я не хотів футболістів за 40-60 мільйонів, то помиляєтеся.

Той самий Діарра, тоді гравець "Реала" (потім перейшов до "Анжі", зараз грає за "Локомотив") хотів особистий контракт близько 5 мільйонів плюс 6-7 мільйонів клубу. Питаю: беремо? Відповідають: ти що, з глузду з'їхав? Ми таку зарплату не платимо. Хіба це чистий чек? Знову ж, я не вибачаюся і не виправдовуюсь, просто розставляю всі крапки над i.

По-моєму, єдиний, кого змогли взяти з перших номерів у наших списках - це Боккетті. Багато в чому кандидати відсівалися за фінансовою складовою", - розповів Карпін.

Нагадаємо, раніше інтерес до Ярмоленка також виявляв пітерський "Зеніт".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram