>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Московський "Спартак" почав переговори з Петреску

Дан без роботи не сидітиме

Московський "Спартак" почав переговори з Петреску
Фото: EPA/UPG

Московський "Спартак" почав переговори з Даном Петреску. Про це в твіттері написав відомий російський коментатор Василь Уткін:

"Моя інформація - "Спартак" почав переговори з Петреску".

Нагадаємо, Дан вчора був звільнений з московського "Динамо". За неофіційною інформацією, емоційний румун не знайшов спільної мови з російськими футболістами і новим спортивним директором клубу Гурамом Аджоєвим.

Гурам, мовляв, запрошений до "Динамо" восени 2013 року, відразу ж вирішив прибрати Дана і поставити на тренерський місток свого давнього приятеля Станіслава Черчесова (він очолив команду в четвер). Зазначимо, що Петреску очолив "Динамо" в серпні 2012 року. Дан підписав контракт з клубом на три роки. У першому неповному сезоні москвичі під керівництвом Петреску посіли 7-е місце. У серпні 2013 "Динамо" провело масштабну трансферну кампанію, запросивши Габулова, Самбу, Жиркова, Денисова. У цьому сезоні "Динамо" реально боролося за медалі.

Московський "Спартак", нагадаємо, після серії поразок у березні відправив у відставку Валерія Карпіна. Зараз командою керує Дмитро Гунько. раніше "червоно-білі" вели переговори з Черчесовим.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram