>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Черчесов не підходить "Спартаку"

Керувати "червоно-білими" до кінця сезону буде "журналіст"

Черчесов не підходить "Спартаку"
Леонид Федун
Фото: live-football.ru

Станіслава Черчесова в московському «Спартаку» не буде. Власник «червоно-білих» Леонід Федун оголосив, що до кінця сезону команду тренуватиме Дмитро Гунько.

"Черчесов? Не буде він призначений, буде Гунько до кінця сезону. Подивилися, зважили і вирішили - він «Спартаку» не підходить ", - заявив Федун.

Нагадаємо, що 18-го березня на раді директорів "Спартака" було прийнято рішення відправити у відставку Валерія Карпіна.

Тренер за дострокове розірвання контракту отримав 1 млн євро.

Черчесов вже керував московським «Спартаком» з 2007 по 2008 рік. У серпні 2008 року москвичі в кваліфікації Ліги чемпіонів були розгромлені київським «Динамо», яке очолював Юрій Сьомін - 4:1, 5:1. Після такого конфузу Черчесова  відправили у відставку.

Саме Черчесов, успішно працюючи в пермському «Амкарі», вважався основним кандидатом на місце наступника Карпіна. Повідомлялося, що пермяки отримають $ 250 тисяч від «Спартака» за дострокове розірвання контракту з тренером.

Дмитро Гунько, який керуватиме командою до кінця сезону, є спартаківським вихованцем. Однак через перелом ноги розкритися у великому футболі Гунько не зумів. Погравши за команди першого дивізіону, Дмитро повісив бутси на цвях і пішов у журналістику. Зокрема Гунько успішно співпрацював з «Радянським спортом».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram