>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ФФУ не перешкоджатиме переходу кримських клубів у Росію

Коньков і Толстих знайшли консенсус

ФФУ не перешкоджатиме переходу кримських клубів у Росію
Фото: shahta.org

Під час чергового конгресу УЄФА, що пройшов у Казахстані, функціонери Російського футбольного союзу (РФС) і Федерації футболу України (ФФУ) провели переговори про майбутнє кримських клубів ("Таврія" і "Севастополь").

Президент РФС Микола Толстих і голова ФФУ Анатолій Коньков нібито дійшли до єдиної думки в цьому питанні.

"Між ФФУ та РФС пройшли консультації на всіх рівнях. Офіційно коментувати свої позиції представники федерацій зараз не будуть, щоб не нарватися на санкції. Ситуація дійсно складна. Проте вже зараз можна сказати, що Толстих і Коньков досягли повного взаєморозуміння.

Президент УЄФА Мішель Платіні та президент ФІФА Йозеф Блаттер також висловили свою позицію, що не проти вступу "Севастополя" і "Таврії" в чемпіонат Росії після закінчення нинішнього сезону. Слід розуміти, що для вступу кримських клубів до складу чемпіонату Росії потрібно пройти багато юридичних процедур" , - повідомляють "Известия", посилаючись на свої джерела в РФС.

Також повідомляють, що президент Федерації футболу Криму Микола Гостєв прибув у Москву, щоб обговорити деталі вступу "Таврії" та "Севастополя" в чемпіонат Росії.

Найбільш імовірно, що "Таврія" і "Севастополь" уже з наступного сезону гратимуть у російській Прем'єр-лізі (елітний дивізіон російського футболу розшириться до 18 команд).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram