>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кримський "Титан" хоче грати в одній лізі з "Аланією", "Тереком" і "Біологом"

Керівництво клубу Армянська вже вивчає карти

Кримський "Титан" хоче грати в одній лізі з "Аланією", "Тереком" і "Біологом"
Фото: www.fcgomel.by

Кримський «Титан» (Армянськ), який виступає зараз в нашій Першій лізі, наступного сезону планує виступати у другому російському дивізіоні. Про це в інтерв'ю «Футбол 1» повідомив наставник команди Олег Лутков:

«Наскільки я знаю, зараз керівництво прораховує бюджет для участі у другій лізі (зона Південь) чемпіонату Росії. Зараз вивчають фінансові аспекти, маршрути, пишуть листи. Робота триває саме в цьому напрямку.

Ми плануємо дограти цей сезон в Україні. Керівництво категорично проти матчів на нейтральному полі – ми повинні грати тільки в Армянську, при своїх уболівальниках. Я не можу зрозуміти, із чим пов'язане застереження приїзду в Армянськ. Так, є блокпости, іноді пролітають вертольоти, але ми спокійно живемо».

Зазначимо, що друга російська ліга (ПФЛ) поділена на п'ять зон (за географічним принципом): «Захід», «Центр», «Південь», «Урал-Поволжя» і «Схід».

Зараз у «Півдні» беруть участь 18 команд. Серед яких вирізняються другі команди владикавказької «Аланії», «Краснодара» і грозненського «Терека», а також «Олімпія» (Волгоград), «Дагдизель» (Каспійськ), «Чорноморець» (Новоросійськ), «Біолог» (сел. Прогрес), «Волгар», «Астрахань», «Дружба» (Майкоп).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram