>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Металіст" бере три очки в провальному матчі

Харківський "Металіст", невиразно відігравши більшу частину поєдинку проти "Русенборга", зміг вирвати перемогу.

"Металіст" бере три очки в провальному матчі
Фото: metalist.ua

Перший тайм пройшов у рівній боротьбі, з невеликою перевагою "Русенборга" за моментами. "Металіст" намагався виграти малою кров'ю, мабуть, позначилася втома після гри з "Динамо". Але в підопічних Маркевича майже нічого не виходило в атаці (можна згадати лише удар Тайсона з лінії штрафного на 30-й хвилині, коли Ерлунд урятував "Русенборг" від пропущеного гола), та й в обороні харків'яни діяли не найкраще (декілька разів Гуйє дозволяв Пріці пробивати з небезпечних позицій).

На початку другого тайму норвежці оглушили "Металіст" швидким голом: черговий провал у центрі оборони завершився ударом Елюнуссі та голом. "Русенборг", повівши в рахунку, не відійшов назад, а продовжував тиснути. Господарям вдалося створити ще декілька небезпечних моментів, але забити більше не вийшло.

До 80-ї хвилини не виходило і в харків'ян, не було тієї командної гри, яку "Металіст" показав у поєдинку проти "Динамо". Бразильці намагалися "солювати", але захист "Русенборга" легко справлявся з потугами суперника. А за 10 хвилин до закінчення основного часу українській команді нарешті вдалася швидка комбінація, і триходівка Тайсон-Вільягра-Марлос завершилася голом останнього. Ще через хвилину міг забити Джонатан Крістальдо, але його удар прийняла на себе штанга.

У принципі, й одне очко для харків'ян (за такої гри) було б непогано, а тут і зовсім вдалося перемогти: Клейтон Шав'єр на 90-й хвилині забив прямим ударом зі штрафного.

У паралельному матчі групи леверкузенський "Байєр" на виїзді розгромив віденський "Рапід".

У квартеті як і раніше лідирують "Байєр" і "Металіст" (по 7 очок), у "Русенборга" - 3 очки, у "Рапіда" - 0.

***

Русенборг - "Металіст" - 1:2

Голи: Елюнуссі, 46 - Марлос, 80, Шав'єр, 89

"Русенборг": Ерлунд, Гамбоа, Дорсін, Регініуссен, Страндберг, Дочкал, Чібуйке (Хольм, 77), Свенссон, Діскеруд, Пріца, Елюнуссі

"Металіст": Горяїнов, Вільягра, Торсільєрі, Гуйє, Фініньо, Шав'єр, Бланко (Едмар, 72), Марлос (Ребенок, 90 +1), Тайсон, Вілліан (Крістальдо, 46)

Попередження: Діскеруд - Торсільєрі

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram