>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суперкубок України: анонс матчу

Сьогодні в Луганську "Шахтар" і донецький "Металург" розіграють Суперкубок України-2012.

Суперкубок України: анонс матчу
Фото: http://shahta.org

10 липня 2012, 21:00 (час - київський).

Стадіон "Авангард", Луганськ

Арбітр - Анатолій Абдула (Харків)

Пряма трансляція - канал "Інтер"

Вперше в історії у матчі за Суперкубок України зійдуться команди одного міста. В цьому випадку - Донецька. Скільки б не говорили про "виставковий" характер цього поєдинку, який відкриває черговий футбольний сезон, браку в мотивації суперники не відчувають. Додатковий стимул - призовий фонд у розмірі одного мільйона гривень. Переможцю дістанеться 65% від цієї суми.

Історія відносин

Всім відомо, що "Металург" жодного разу в своїй історії не обігрував "Шахтар" в матчах чемпіонату України. Інша справа - кубкові поєдинки. Тут "Металургу" вдавалося нав'язати бій своєму супернику. Найсвіжіший приклад тому - фінальний матч останнього розіграшу Кубка України, в якому гірники зуміли вирвати перемогу лише в додатковий час.

Цитатник

Мірча Луческу, головний тренер "Шахтаря":

- Минулого року ми були розслабленими, а наш суперник, навпаки, мотивований. Тому ми програли. Бажано, щоб цього року ми в таку ситуацію не потрапили. Якщо в наших головах буде така ідея, що ми вже виграли Суперкубок через те, що виграли чемпіонат і Кубок, то ми програємо. Важливо перемогти, щоб почати чемпіонат з гарним настроєм.

Володимир П'ятенко, головний тренер "Металурга":

- За "Шахтарем", звичайно, стежили... Луческу брав багато молоді на збір. Ми розуміємо ціну поєдинку за Суперкубок України. Всі наші гравці, тренерський штаб, вболівальники хочуть завоювати почесний трофей.

Ваші ставки?

Букмекери відводять "Шахтарю" роль безумовного фаворита, приймаючи ставки на перемогу в основний час із коефіцієнтом 1,33. Перемога "Металурга" оцінюється, як 8,5. Нічия в основний час - 4,75.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram