ГоловнаСуспільствоПодії

На Тернопільщині чоловік із автомата стріляв по людях: двоє загинули, троє у лікарні (доповнено)

Стрільця вдалося оперативно затримати.

На Тернопільщині чоловік із автомата стріляв по людях: двоє загинули, троє у лікарні (доповнено)
Затримання стрільця
Фото: Поліція у Тернопільській області

На Тернопільщині затримали озброєного чоловіка, який стріляв по людях.  За попередньою інформацією, в результаті події загинуло двоє жінок, ще троє осіб отримали поранення та доставлені до лікарні. 

Про це повідомила Нацполція у Тернопільській області та Суспільне

У середу, 15 серпня, близько 15:35 на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що у селі Доброводи Тернопільського району невідомий чоловік, вдягнутий у військову форму, здійснив кілька пострілів з автоматичної зброї в напрямку людей та втік.

Для пошуку зловмисника в області була введена спеціальна поліцейська операція. 

Правоохоронці встановили особу підозрюваного та його можливий напрямок руху. У результаті подальших злагоджених дій із залученням співробітників спецпідрозділу КОРД, чоловік, причетний до скоєння злочину, був затриманий. Ним виявився 45-річний житель Житомирської області. Поліцейські вилучили у нього зброю.

Встановлюються обставини надзвичайної події. Вирішується питання про внесення відомостей за даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Доповнення. Згодом Суспільне написало, що після стрілянини поранених доправили до Збаразької центральної лікарні.

"До нашої лікарні привезли двох загиблих жінок, одну жінку із важкими пораненнями та чоловіка із травмами середньої тяжкості. Одна жінка була із вогнепальним пораненням промежини прямої кишки її стан вдалось стабілізували за пів години. Чоловік мав поранене передпліччя. Їх обох, ми відправили у Тернопіль в обласну клінічну лікарню", –  прокоментував  директор лікарні Григорій Чепіль.

Видання уточнило, що жінка зараз знаходиться в операційній у важкому стані, чоловіка направили у ортопедичне відділення.

Зазначається, що у Доброводах святкували День села. Люди були біля атракціонів, які привезли підприємці. Почули постріли, стали розбігатися. Стрілець наздоганяв. Смертельні поранення дістали 2 жінки: одна – пенсіонерка, друга – віком близько 40-ка років, у неї залишилися 2 дітей. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram