ГоловнаСуспільствоВійна

Окупанти вдарили по Дергачах та Харкову, є поранені (доповнено)

Російська армія запустила по населених пунктах КАБи.

Окупанти вдарили по Дергачах та Харкову, є поранені (доповнено)
Обстріл міста Дергачі на Харківщині 2 травня 2024 року

Російська армія вдарила КАБами по Дергачах та Харкову. Відомо про тринадцять поранених. Серед потерпілих є 16-річний хлопець.

Про це повідомили начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов і начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко.

"Окупант завдав два удари КАБами по Харкову та Дергачах", – написав Синєгубов.

За даними Задоренка, внаслідок ворожого удару КАБом по Дергачах поранення отримали двоє цивільних осіб - чоловік і жінка.

Пошкоджено не менше п'яти приватних будинків і цивільні автівки. 

Інформація уточнюється.

Доповнення. За даними МВА, станом на 14.50 у Дергачах кількість постраждалих збільшилась до п'яти осіб. Госпіталізовано двох осіб - чоловіка та жінку. Ще у трьох жінок гостра реакція на стрес. Інформація оновлюється.

Доповнення. О 15.00 кількість постраждалих збільшилася до шести осіб. Ще одну 54-річну жінку госпіталізовано з гострою реакцією на стрес.

Доповнення. За інформацією ОВА, станом на 16.00 внаслідок ворожого удару по Дергачах кількість поранених зросла до 13. Чотири постраждалі - госпіталізовані.

Доповнення. У Харківській обласній прокуратурі додали, що через удар по Дергачах пошкоджено понад 10 приватних домоволодінь та господарчих будівель.

Серед потерпілих є 16-річний хлопець. У людей гостра реакція на стрес та тілесні ушкодження. Попередньо, війська РФ вдарили по місту авіаційним боєприпасом. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram