ГоловнаСуспільствоВійна

За останню добу Росія завдала понад 400 ударів по Україні, - МВС

"Ці цифри лише за останні 24 години і ця динаміка постійно збільшується".

За останню добу Росія завдала понад 400 ударів по Україні, - МВС
Ігор Клименко
Фото: Макс Требухов

Сьогодні, 16 березня, міністр внутрішніх справ Ігор Клименко разом з Головою Національної поліції Іваном Вигівським та головою ОВА Олегом Кіпером відвідали місця вчорашніх ракетних ударів Росії по Одесі.

Про це повідомляє пресцентр МВС.

Клименко також провів оперативну нараду з керівництвом ДСНС, Нацполіції, представниками Нацгвардії та Держприкордонслужби. Головною темою було питання збільшення кількості обстрілів. 

Так, лише за останню добу ворог завдав по території України понад 400 ударів.

"Ці цифри лише за останні 24 години і ця динаміка постійно збільшується. Це стосується як прикордоння України, так і Харківської, Одеської, Сумської, Чернігівської та Херсонської областей. Тому наші громадяни звичайно, що не можуть почуватися у повній безпеці. На жаль, ворог намагається посіяти паніку у нашій державі та наративи про наступальні дії. Але я впевнений, що ми зробимо усе можливе та неможливе для того, аби зупинити ворога і вигнати з нашої території", - наголосив Клименко.

  • Вчора росіяни атакували Одесу балістичними ракетами. Після першого удару, коли на місце приїхали медики та рятувальнки, ворог відкрив повторний вогонь по місцю першого влучання. 
  • Внаслідок удару загинула 21 особа, ще 39 людей перебувають в лікарні. Атака 15 березня вважається наймасовішою за кількістю жертв. В області оголошено траур за загиблими.
  • Раніше керівниця об’єднаного пресцентру ОК "Південь" Наталія Гуменюк раніше наголосила, що Одеський регіон потребує посиленого захисту, зокрема - специфічних систем протиповітряної оборони, які збивають балістику.
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram