ГоловнаСуспільствоВійна

Вчорашній удар по Одесі був наймасовіший за кількістю жертв, – ОВА (оновлено)

Внаслідок російської атаки загинула 21 особа осіб.

Вчорашній удар по Одесі був наймасовіший за кількістю жертв, – ОВА (оновлено)
Ліквідація наслідків обстрілів Одеси
Фото: ДСНС

Внаслідок ракетного удару по Одесі 15 березня загинула 21 особа, ще 39 постраждалих перебувають у лікарнях. Вчорашня атака стала наймасовішою за кількістю жертв.

Оновлення. За інформацією Кіпера, кількість жертв російського ракетного удару по Одесі зросла до 21. Сьогодні в лікарні помер 39-річний рятувальник Віталій Алимов. Щирі співчуття родині та вічна памʼять Герою без зброї.

Про це повідомив очільник Одеської ОВА Олег Кіпер. 

Сьогодні в Одеській області оголосили траур за загиблими через удар російських окупантів. Станом на ранок 16 березня досі госпіталізованими залишаються 40 осіб, які постраждали внаслідок атаки. З них дев'ять осіб у важкому стані.

"Сьогодні в місті та області оголошено жалобу за загиблими внаслідок наймасовішого за кількістю жертв російського теракту в Одесі. Ще раз висловлюю щирі співчуття родинам загиблих", – повідомив Кіпер.

Обстріл Одеси 15 березня

  • Росія обстріляла Одесу зранку 15 березня. Після першої атаки ворог вдарив друге, коли на місці першого влучання працювали рятувальні служби. Станом на вечір того дня було відомо про майже два десятки загиблих і понад 70 поранених.
  • Після російського обстрілу Одеси 15 березня стало відомо про загибель ексзаступника міського голови Сергія Тетюхіна. Також з'явилася інформація про смерть командира батальйону "Цунамі" Олександра Гостіщева.
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram