ГоловнаСуспільствоЖиття

На Київщині частково відновили рух Гостомельським мостом

Для руху транспорту у бік Києва через Гостомельський міст відкрили одну смугу. 

На Київщині частково відновили рух Гостомельським мостом
Гостомельський міст на Київщині
Фото: Укрінформ

Рух Гостомельським мостом через річку Ірпінь у Київській області частково відновили.

Про це повідомляє Укрінформ.

“Зокрема, для руху транспорту у бік Києва через Гостомельський міст було відкрито одну смугу. Транспортні засоби можуть рухатися в обидва боки лівим проїздом мосту”, – йдеться у повідомленні.

Зараз тривають роботи по відновленню іншої смуги 134-метрового мосту.

У лютому 2022 року українські захисники знищили цей мост. Завдяки цьому вдалося зупинити та повністю розбити велику колону російської бронетехніки.

Яка ситуація з відновленням зруйнованих війною мостів на Київщині

  • У Київській області відремонтували та ввели в експлуатацію ще два мости на автомобільних дорогах, які були пошкоджені внаслідок російської збройної агресії.

  • Із залученням коштів Великої Британії відбудуть шість мостів на Київщині, які були зруйновані у 2022-му через повномасштабне російське вторгнення.

  • Восени 2023 року на мосту через р. Ірпінь у Стоянці Київської області відкрили всі чотири смуги для проїзду автотранспорту. Міст був зруйнований на самому початку повномасштабного вторгнення російської армії. Після звільнення Київської області звели тимчасову об’їзну дорогу.

  • У Броварському районі Київської області завершили капітальний ремонт мосту через ріку Трубіж. Цей міст був зруйнований унаслідок повномасштабної російської агресії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram