ГоловнаСуспільствоВійна

Окупанти атакували "шахедами" і ракетами Харківщину, є загиблий і поранені (оновлення)

Для обстрілів Богодухівського та Куп'янського районів ворог використав понад десяток БпЛА.

Окупанти атакували "шахедами" і ракетами Харківщину, є загиблий і поранені (оновлення)
Фото ілюстративне
Фото: Харківська обласна прокуратура

Російські окупанти атакували "шахедами" і ракетами Харківщину.

Як повідомив керівник ОВА Олег Синєгубов, вночі вороги використали понад десяток безпілотників для ударів по території Богодухівського та Куп'янського районів. Сталися пожежі. Загинув 29-річний чоловік, отримав поранення 39-річний житель.

"У с. Гороховатка Ізюмського району внаслідок ворожого обстрілу зазнав поранення 48-річний чоловік. По с. Котляри Харківського району окупанти завдали удару ракетою "Калібр". Зафіксовано влучання в землю. Без масштабних руйнувань та постраждалих. У с. Івашки Богодухівського району обстрілом пошкоджено інкубатор. У с. Глушківка Куп'янського району через обстріли сталася лісова пожежа", - розповів Синєгубов.

У Вовчанську госпіталізували ще одного потерпілого.

Очільник області додав, що упродовж минулої доби російські окупанти обстрілювали з усього наявного озброєння населені пункти Харківського, Куп'янського, Чугуївського, Богодухівського та Ізюмського районів.

Оновлення 11.17. Згодом прокуратура Харківської області повідомила, що кількість поранених збільшилася до чотирьох осіб.

Нагадаємо, уночі Росія обстріляла ракетами і дронами військовий аеродром "Миргород" на Полтавщині. Над Дніпропетровщиною Сили оборони збили два ворожі дрони. А на Одещину РФ теж випустила дрони. Українські бійці збили вісім одиниць, а також знищили дві ракети. Станом на ранок 10 червня було відомо про трьох загиблих.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram