ГоловнаСуспільствоПодії

У Дарницькому районі Києва стався вибух на території колишнього заводу, чотири людини загинули, - Кличко (оновлення)

 Із-під завалів урятували 5 осіб.

У Дарницькому районі Києва стався вибух на території колишнього заводу, чотири людини загинули, - Кличко (оновлення)
Фото: kyivcity.gov.ua

9 лютого у Дарницькому районі Києва пролунав вибух.

Про це повідомив міський голова Віталій Кличко.

За його словами, вибух стався на території колишнього заводу. 

"Під завалами можуть бути люди. Всі служби слідують на місце. Інформація уточнюється. Фахівці з‘ясовуватимуть причини вибуху", - додав Кличко.

Оновлення 20.17. Станом на 20.00, як зазначили в КМВА, відомо про чотирьох загиблих. Із-під завалів урятували 5 людей (трьох чоловіків і двох жінок), із них чотирьох госпіталізовано, один відмовився від госпіталізації.

"Зруйнована 1-поверхова будівля складського приміщення. Виникла пожежа на площі близько 500 м.кв. Пожежа ліквідована", - додав керівник адміністрації Сергій Попко.

Оновлення 19.16. У КМВА повідомили про трьох жертв.

"П’ятьох ушпиталили. Одна людина від госпіталізації відмовився. Усі мають ушкодження різного ступеня тяжкості. Під завалами залишається ще одна людина", - розповіли в адміністрації.

Оновлення 18.32. За словами Кличка, уже відомо про двох загиблих. Чотирьох вдалося врятувати. 

"Пошуково-рятувальні роботи на місці вибуху на території колишнього заводу в Дарницькому районі тривають... Зараз розбирають завали та шукають людей, які можуть залишатися під уламками зруйнованої будівлі", - додав міський голова.

Як повідомили в КМВА, за попередніми даними, це зірвався газовий балон.

Оновлення 16.56. За даними КМВА, шестеро людей залишаються під завалами, з чотирма є зв'язок. "Зруйнована 1-поверхова будівля складського приміщення. Виникла пожежа на площі близько 500 м. кв. Рятувальна операція триває", - додали в адміністрації.

Фото: КМВА

Фото: КМВА

Нагадаємо, раніше у Львові в квартирі вибухнув туристичний газовий балон. А в Краматорську стався вибух побутового газу у квартирі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram