ГоловнаСуспільствоВійна

Окупанти вже на піку нервового зриву, - Гайдай

Російські військові напідпитку стріляють у цивільних.

Окупанти вже на піку нервового зриву, - Гайдай
Фото: armyinform.com.ua

Російські військові починають жорстоко діяти після інформації про загибель сотень мобілізованих. Вони починають розстрілювати цивільних, так як підозрюють їх у допомозі українським військовим.

Про це заявив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, повідомляє РБК-Україна.

За його словам, окупанти починають поводити себе неадекватно після інформації про підриви складів з боєкомплектами, казарм з військовими, а також після загибелі росіян.

"Від цього їм зриває дах. Починаються достатньо жорсткі дії з їхнього боку. У нас є інформація про те, що військові напідпитку стріляють у цивільних. Можуть цивільного чоловіка розстріляти, тому що їм здається, що це нібито посібник українських військових", - сказав він.

Гайдай відзначив, що росіяни також саджають до в'язниць тих молодих хлопців, котрі відмовляються воювати. Попередньо відомо, що з кожного населеного пункту було вивезено декілька десятків мирних жителів.

"У нас є інформація про те, що молодих хлопців просто хапають, і якщо вони не хочуть іти на фронт, вивозять в Луганськ і там саджають по тюрмах. Є інформація, що по 10-15 цивільних з того чи іншого села забирають і вивозять, таким чином лякають місцевих, щоб вони не допомагали ЗСУ. Це все говорить про те, що вони на піку нервового зриву", - підкреслив він.

Нагадаємо, що ворог заблокував для "фільтраційних заходів" село Половинкине на тимчасово окупованих територіях Луганської області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram