ГоловнаСуспільствоВійна

У Києві пролунали декілька вибухів. Уламки ракет пошкодили будинки, майданчик і підприємство (оновлено)

Поранено трьох людей.

У Києві пролунали декілька вибухів. Уламки ракет пошкодили будинки, майданчик і підприємство (оновлено)
Ілюстративне фото
Фото: Скріншот відео

У Києві уламки збитих російських ракет пошкодили обʼєкти в Дарницькому, Печерському і Голосіївському районах. Про це повідомили в КМВА. 

Спершу було відомо тільки про ураження будівлі та авто в Дарницькому районі. 

"Працюють сили ППО! Уламками збитої ракети пошкоджена приватна будівля в Дарницькому районі та припаркований поруч автомобіль. Інформація по жертвах уточнюється", – йшлося у повідомленні. 

Мер міста Віталій Кличко написав, що в столиці було декілька вибухів.

Оновлення 14:51. Всі 16 ракет були збиті. У Дарницькому районі пошкоджено три приватних будинки, один автомобіль. Один з пошкоджених будинків внаслідок влучання уламків загорівся. Постраждали три особи. Усіх госпіталізовано з травмами різної ступеня важкості. У Голосіївському районі виявлено уламки ракети на проїжджій частині та на території однієї із шкіл. Постраждалих немає. У Солом'янському районі виявлено уламки ракети на проїжджій частині. Постраждалих немає. У Печерському районі виявлено уламки ракети на дитячому майданчику та в одному з дворів, пошкоджено один автомобіль. Постраждалих немає

Оновлення 10:16. Стало відомо про третю постраждалу – дівчинку 14 років. Вона і двоє інших потерпілих госпіталізовані.

Оновлення 9:56. Зʼявилися дані про потерпілих – двоє людей зазнали поранень у Дарницькому районі. 

Оновлення 9:47. Руйнування зафіксовані ще в кількох районах.

"Уламками збитих ракет пошкоджено два приватних будинки в Дарницькому районі. Також пошкоджено промислове підприємство в Голосіївскому районі та дитячий майданчик в Печерському районі. Ситуація щодо постраждалих уточнюється", – повідомили в КМВА. 

Нагадаємо, ППО спрацювала в Києві, Одеській, Сумській і Полтавській областях теж спрацювала ППО. По Харкову завдано ударів. Ворожі сили почали масовану ракетну атаку після ударів безпілотниками уночі. Задіяні літаки та кораблі-ракетоносці. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram