ГоловнаСуспільствоВійна

Росіяни обстріляли Херсон. Є поранені цивільні, одна людина загинула (оновлено)

Ворог відкрив вогонь по цивільній інфраструктурі. 

Росіяни обстріляли Херсон. Є поранені цивільні, одна людина загинула (оновлено)
Херсон (ілюстративне фото)
Фото: EPA/UPG

Російська армія знову обстріляла Херсон. Є загиблі і поранені. 

"Прильоти" відбулися по цивільній інфраструктурі. Про це в фейсбук повідомив заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський. 

"У нас знову прильоти в Херсоні, знову по цивільній інфраструктурі.  Є поранені цивільні, медична допомога надається", – написав він.

У місцевій поліції повідомили hromadske, що, крім поранених, є й жертви серед мирних мешканців. 

Оновлено 16:19. В Офісі президента повідомили, що внаслідок обстрілів російськими терористами Херсону до обласної лікарні доставили четверо людей, які отримали травми.

“Під час госпіталізації, на жаль, одна людина померла. Також внаслідок здійснення обстрілів с. Антонівка постраждала жінка, яку також доставили до Херсонської обласної лікарні”, – написав у Телеграм заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

Соболевський зазначав, що на правобережній частині області все ще залишається ризик для життя людей, оскільки ворог не припиняє обстрілів. Мешканцям радять евакуюватися до безпечніших регіонів. Для уточнення інформації щодо евакуації можна звертатися на до ОВА: 0 800 330 951, 38 091 481 7845, фейсбук-сторінка гуманітарного штабу Херсонської ОВА.

Учора росіяни обстріляли гуманітарну точку в Херсонській області. Поранення отримали пʼятеро людей, які стояли в черзі по хліб. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram