ГоловнаСуспільствоВійна

Росія завдала удару по Кропивницькому. Є загиблі і постраждалі (оновлено)

Голова ОДА закликав не публікувати фото і відео. 

У Кропиницькому під час повітряної тривоги пролунали декілька вибухів. Ворог завдав ракетного удару. Станом на 18:30 відомо про п‘ять жертв і 26 потерпілих.

Про вибухи повідомило "Суспільне" близько 12:22. Голова ОДА Андрій Райкович у телеграм закликав не публікувати жодних фото та відео з місця події.

"Ракетний удар по Кропивницькому! Відповідні служби вже працюють. Категорично прошу усіх залишатись в укриттях до завершення тривоги! Настійливо прошу не публікувати жодної інформації. Всі подробиці згодом", – написав він. 

Оновлення. Загинули пʼятеро, постраждали 25 людей, пише Суспільне з посиланням на Райковича. Серед постраждалих – 12 військових. 

Оновлено 16:09. Райкович на брифінгу повідомив, що було два "прильоти".

"Поки що не знайдено уламків. Іде паралельно ліквідація наслідків ракетного удару. Було два попадання – в ангари. Є жертві, поранені. Наразі 25 уже доставлено в медичні заклади. Пораненим надається невідкладна допомога", – повідомив він.

Оновлено 18:30. Поранено 26 осіб, з них одна людина у важкому стані. Одна від госпіталізації відмовилась. Також уточнено, що стріляли ракетами типу "Калібр”

Під час удару пошкоджень зазнали чотири багатоповерхівки, приватний будинок і школа, пише "Суспільне". Влучання відбулося в ангар льотної академії. Пошкоджені три літаки, зокрема цивільні.

Російська Федерація в День Української Державності почала ракетний терор з самого ранку. Вже обстріляні Харків, Миколаїв, Чернігівщина, Дніпропетровщина, Київщина, Донеччина, Луганщина, Сумщина.

Тільки з території Білорусі менш ніж за одну годину ворог випустив понад два десятки ракет. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram