ГоловнаСуспільствоВійна

У Новій Каховці знищено близько 150 окупантів, серед них – генерал та п'ятеро офіцерів

У ніч проти 8 липня ЗСУ підірвали арсенал російських військ, детонація боєприпасів тривала до ранку.

У Новій Каховці знищено близько 150 окупантів, серед них – генерал та п'ятеро офіцерів
Фото: Telegram/СтратКом ЗСУ

Унаслідок ракетного удару Збройних сил України по складу російських окупантів у Новій Каховці було знищено близько 150 військових РФ, зокрема – генерал та ще п’ятеро офіцерів.

Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

"Після влучення ракет HIMARS по штабу в Херсонській області загинув начальник штабу 22 армійського корпусу ЗС РФ (в/ч 73954, Сімферополь) генерал-майор Насбулін. Полковник Кенс, про загибель якого ми повідомляли вчора, також загинув. Окрім нього – командир 20 мотострілецької дивізії (в/ч 22220, Волгоград) полковник Андрій Горобець, начальник оперативного відділення штабу 20 мсд підполковник Коваль, начальник артилерії 20 мсд підполковник Гордєєв. Всього загиблих понад 150, включаючи п’ятьох офіцерів", – написав Братчук у Telegram.

Нагадаємо, 8 липня у Новій Каховці ЗСУ підірвали арсенал російських військ, детонація боєприпасів на якому тривала до ранку. Тоді повідомлялося про понад 100 загиблих рашистів, а також про так звані "термінові евакуації VIP-поранених та вбитих".

Раніше українські ракетно-артилерійські підрозділи завдали удару по пункту управління росгвардії поблизу Херсона та знищили чотири склади з боєприпасами в різних районах Херсонщини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram