ГоловнаСуспільствоВійна

Окупанти спалюють тіла своїх вбитих, - ГУР Міноборони

Місцеві мешканці скаржились на трупний запах.

Окупанти спалюють тіла своїх вбитих, - ГУР Міноборони
Фото: Слово і діло

Після того, як ЗСУ в районі Нової Каховки на Херсонщині завдали ударів по окупантам, росіяни вивезли тіла своїх вбитих військових в район аеродрому Чаплинка. Там тіла загарбників були спалені у котловані з автомобільними шинами.

Про це повідомила пресслужба ГУ розвідки Міноборони. 

Крім того, в тимчасово окупованому Токмаку Запорізької області почастішали випадки звернення до місцевих лікарів з боку російських військових. Окупанти вимагають надати їм довідки про нездатність продовжувати військову службу за станом здоров’я. 

В разі відмови надати довідку загарбники погрожують розправою. А у разі видачі фіктивного документу неприємності обіцяє окупаційна комендатура. Деякі лікарі через це були змушені звільнитись та евакуюватись на підконтрольну уряду України територію.

Студенти Таврійського агротехнологічного університету ім. Моторного у Мелітополі ігнорують запрошення на навчання від створеного окупантами керівництва Мелітопольського державного університету. До 95% слухачів продовжать навчання, якщо заклад буде підпорядкований Міністерству освіти України. 

Раніше повідомлялось, що окупаційна адміністрація Мелітополя терміново шукає додаткові морозильні камери та промислові холодильники. Вони хочуть зберігати в них тіла вбитих російських окупантів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram