ГоловнаСуспільствоПодії

На Львівщині пасажир авто та водій під наркотиками намагались відкупитися від патрульних мангалом

Обом чоловікам загрожує відповідальність.

На Львівщині пасажир авто та водій під наркотиками намагались відкупитися від патрульних мангалом
Фото: facebook.com/artem.shevchenko.9

У ніч на 14 червня львівські патрульні затримали водія CitroёnJumpy, який керував авто в стані наркотичного сп'яніння. Львів'янин погодився здати аналіз на наявність наркотиків у крові, а коли тест показав позитивний результат, то спробував відкупитися.

Про це повідомили в пресслужбі Патрульної поліції Львівщини.

"Сьогодні, близько опівночі, патрулюючи на вулиці Городоцькій, львівські патрульні зупинили водія автомобіля Citroen Jumpy за порушення ПДР. Спілкуючись із 38-річним мешканцем Львівщини поліцейські виявили в нього очевидні ознаки наркосп‘яніння. Чоловік погодився пройти перевірку в медичному закладі. Результат позитивний. Під час оформлення адмінматеріалів порушник почав пропонувати неправомірну вигоду, мовляв, що дружина привезе будь-яку суму, яку скажуть поліцейські. Інспектори неодноразово попереджали його про кримінальну відповідальність. Однак на чоловіка це не подіяло", - йдеться в повідомленні.

Очікуючи слідчо-оперативну групу, до патрульних підійшов 39-річний пасажир затриманого автомобіля. Він вступився за порушника і запропонував поліцейським 3 тис. гривень та обіцяв змайструвати мангал, наголосивши, що його вартість 10 тис. гривень.

Наразі водій отримав свій протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп‘яніння) КУпАП. До того ж, обом чоловікам загрожує відповідальність за ст. 369 (Пропозиція неправомірної вигоди службовій особі) ККУ.

Нагадаємо, раніше в Києві інспектори зупинили водія трамвая і виявили в нього явні ознаки наркотичного сп'яніння.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram