ГоловнаСуспільствоВійна

У Маріуполі виявили місце загибелі 70 мирних мешканців. Окупанти вивезли тіла для поховання в братську могилу, – Андрющенко

Ідентифікацію окупаційні емнеесники не проводили. 

У Маріуполі виявили місце загибелі 70 мирних мешканців. Окупанти вивезли тіла для поховання в братську могилу, – Андрющенко
завод Октябрь у Маріуполі (ілюстративне фото)
Фото: Wikimapi

У Маріуполі виявили чергове місце масової загибелі мирних людей. Під час розбору завалів на території колишнього заводу "Жовтень" знайшли близько 70 тіл.

Пошукові роботи в тимчасово окупованому місті проводили російські емнеесники, повідомив радник мера Петро Андрющенко в Telegram.

"Причина та сама - людей заперло уламками будівлі після обстрілу. Тіла загиблих було запаковано в пластикові мішки та вивезено для поховання в братську могилу в с. Старий Крим. Ідентифікація не проводилась, та місцеві кажуть, що особливо ідентифікувати не було чого з огляду на стан тіл", – написав він.

Старий Крим – селище в Донецькій області, за 5 кілометрів від Маріуполя. Це лише одне зі щонайменше чотирьох місць, куди окупанти звозять тіла вбитих ними мешканців міста. Людей хоронять у траншеях. Перші викопані траншеї на території Старокримського кладовища з’явилися 24 березня – вже після того, як селище було окуповане російськими військовими. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram