ГоловнаСуспільствоВійна

Над Львівщиною сили ППО збили дві ворожі ракети з шести

Припускають, що ракети летіли з Каспійського регіону.

Над Львівщиною сили ППО збили дві ворожі ракети з шести
Фото: Макс Требухов

Сили української протиповітряної оборони збили дві російські ракети над Львівської областю. Всього окупанти запустили шість.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

"Офіційно: те, що можу розповісти станом на цю годину. За попередньою інформацією, з шести ворожих ракет наші сили ППО збили над Львівщиною дві. Три влучили в електричні підстанції у Львівській області. Одна – в електричну підстанцію на Закарпатті. Припускають, що ракети летіли з Каспійського регіону", - написав він у фейсбуці.

Козицький також зазначив, що трьом електричним підстанціям у Львові завдали суттєвих пошкоджень. Є затримка в русі потягів.

Двоє людей звернулися в медзаклади області з осколковими пораненнями. З їхніх слів, вони перебували неподалік від місць вибухів. Стан постраждалих - середньої важкості.

"Дякую воїнам Повітряного командування "Захід" Повітряних сил ЗС України, які роблять надможливе, щоб уберегти нас від загроз з повітря. Дякую також працівникам Головного управління ДСНС України у Львівській області, Львівобленерго та Укрзалізниці, які оперативно ліквідовують наслідки ударів і працюють над відновленням електропостачання в житлових районах міста", - додав голова ОВА.

Нагадаємо, ввечері 3 травня Росія завдала ракетних ударів по Львову. Унаслідок цього було пошкоджено три електричні підстанції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram