ГоловнаСуспільствоПодії

Через інцидент у військовому госпіталі на Львівщині евакуювали 21 пацієнта (оновлено)

У госпіталі запевняють, що вибуху не було.

Фото: facebook Максима Козицького

Потерпілих внаслідок виходу з ладу системи кисневого постачання в обласному військовому госпіталі у Винниках на Львівщині немає. 

Про це повідомив у соцмережі Facebook голова Львівської ОДА Максим Козицький.

«Вчора ввечері в оперативно- диспетчерський відділ КНП ЛОР «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» надійшла інформація про вихід з ладу системи кисневого постачання в КНП ЛОР «Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих ім. Ю.Липи», що в м. Винники», – написав голова облдержадміністрації. 

Фото: facebook Максима Козицького

До місця події виїхали бригади екстреної медичної допомоги, забезпечені киснем та апаратами ШВЛ.Потерпілих серед пацієнтів і персоналу немає. 

Фото: facebook Максима Козицького

Фото: facebook Максима Козицького

«Станом на 00.25 год 21 листопада подача кисню відновлена, евакуацію пацієнтів припинено. Всього з госпіталю евакуйований 21 пацієнт», – додав Козицький.

Госпіталь продовжив роботу в штатному режимі.

Оновлення. У Львівському обласному госпіталі ветеранів війн та репресованих ім. Ю. Липи розповіли деталі інциденту. У повідомленні на сторінці закладу у фейсбуці наголошується, що вибуху не було, а вийшла з ладу одна з пластин. Потерпілих осіб серед пацієнтів і персоналу немає.

"Проводилась евакуація кисневозалежних пацієнтів в обласні та міські заклади охорони здоров’я м. Львова, серед них 11 перебували на штучній вентиляції легень. На місці події працював штаб з НС в складі керівництва облдержадміністрації, департаменту охорони здоров’я ЛОДА, госпіталю, обласного центру екстреної медичної допомоги тощо", - розповіли у госпіталі.

Нагадаємо, раніше міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що у Винниках Львівської області сталася нештатна ситуація з киснем у обласному військовому госпіталі. Загалом в лікарні перебуває 60 киснезалежних хворих.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram