ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві людина вилізла на кондиціонер на 23-му поверсі, рятуючись від пожежі поверхом вище (оновлено)

Пожежу ліквідували, у квартирі знайшли тіло чоловіка.

Удень 3 вересня в центрі Києва сталася пожежа в багатоповерховому будинку. Вогнеборці ліквідовують пожежу.

Фото: facebook.com/MNS.GOV.UA/

Про це інформує пресцентр ДСНС.

"У Шевченківському районі по вул. Сікорського, 4 у 25-поверховому житловому будинку виникла пожежа в квартирі на 24 поверсі. Врятовано власника квартири", - йдеться у повідомленні.

До гасіння пожежі залучено 43 чоловік особового складу та 11 одиниць техніки.

Київ Оперативний оприлюднив відео, на якому видно, як, рятуючись від вогню, жінка вилізла з вікна і стоїть на кондиціонері.

Оновлення. О 18:03 пожежу у квартирі на 24-му поверсі у висотці на вул. Сікорського, 4 локалізовано. У ДСНС повідомляють, що на місці пожежі виявлено тіло чоловічої статі.

Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

Оновлення 19:30. О 18:56 вогнеборці ліквідували пожежу у висотці на вулиці Сікорського.

У ДСНС інформують, що повідомлення про пожежу, яка виникла у 25-поверховому житловому будинку на вул. Сікорського, 4, що у Шевченківському районі столиці, надійшло о 16:43.

"По прибуттю, бійці встановили, що горить одна із квартир на 24-му поверсі. Через відсутність належного тиску у внутрішній мережі водопостачання будинку, вогнеборцям довелось прокладати рукавні лінії до місця пожежі. Також рятувальникам довелось витратити чимало часу, аби під’їхати до будівлі, адже двір був запаркований приватними автомобілями", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вчора сталася пожежа на 34-му поверсі елітної забудови "Тарьян Тауерс" у Києві. Повідомлялося, що загоряння  локалізували за 15 хвилин до приїзду ДСНС.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram