ГоловнаСуспільствоПодії

У Рівненській області прокурора затримали під час отримання хабара від поліцейського за "кришування" перед ДБР

Він отримав неправомірну винагороду у вигляді двох ноутбуків.

Заступника начальника відділення прокуратури Рівненської області затримали після отримання хабара за "кришування" перед органами Державного бюро розслідувань.

За попередньою інформацією, він щомісяця за хабарі обіцяв начальникові відділення поліції сприяти в непритягненні його до можливої кримінальної відповідальності й обіцяв надалі "кришувати" його діяльність перед органами Держбюро розслідувань. Про це повідомили в пресслужбі ДБР.

Прокурора затримали після отримання неправомірної винагороди у вигляді двох ноутбуків.

Фото: dbr.gov.ua

"Слідчі ДБР проводять обшуки в приміщенні прокуратури Рівненської області та за місцем проживання прокурора", - йдеться в повідомленні.

Чиновникові оголосили підозру за ч. 3 ст. 368, яка передбачає позбавлення волі на термін від п'яти до десяти років.

Нагадаємо, в червні прокурора столичної прокуратури №6 (у Печерському районі столиці) затримали під час отримання 100 тис. доларів хабара.

За попередньою інформацією, будучи прокурором у кримінальному провадженні за фактом службової недбалості членів правління одного з банків, затриманий отримав від представника фінансової установи грошові кошти в сумі 100 000 доларів США. За це прокурор нібито повинен був прийняти рішення про закриття кримінального провадження, а також обіцяв надалі "кришувати" діяльність банку. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram