ГоловнаСуспільствоПодії

В Одеській області чоловік забив до смерті сусіда милицями через 115 гривень боргу

65-річному чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі.

В Одеській області чоловік забив до смерті сусіда милицями через 115 гривень боргу
Фото: od.npu.gov.ua

В Одеській області правоохоронці затримали жителя Ренійського району за заподіяння смертельних тілесних ушкоджень сусідові. 65-річному чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомляють на сайті поліції.

Конфлікт між чоловіками стався через спиртне і гроші. Підозрюваний, маючи проблеми зі здоров'ям, дав знайомому 200 гривень і попросив купити ячменю. Сусід виконав прохання, але не повернув йому 115 гривень, а ввечері знову прийшов до нього додому і запропонував випити за його рахунок горілки. Обурившись, господар будинку прив'язав гостя мотузкою до ліжка і побив милицями, після чого вивів у двір, а сам пішов до хати відпочивати.

Потерпілий помер від травматичного шоку, викликаного множинними переломами ребер.

Поліцейські затримали правопорушника та вилучили в нього речові докази. Своєї провини він не заперечував.

Чоловікові повідомили про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу. Зараз вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Згідно з санкцією статті, за умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, фігурантові загрожує від семи до 10 років позбавлення волі. Слідство триває.

Нагадаємо, наприкінці травня в Києві двоє чоловіків убили рибалку, щоб продати його автомобіль і розплатитися за кредитами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram