ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові на мітингу під медзакладом проти прийому хворих на коронавірус постраждали двоє поліцейських

В одного з поліцейських - черепно-мозкова травма.

Фото: hk.npu.gov.ua
 

У Харкові під обласним спеціалізованим диспансером радіаційного захисту населення влаштували мітинг проти прийому громадян із коронавірусом.

Під час протесту сталася бійка, у результаті якої постраждали двоє правоохоронців, повідомили в пресслужбі обласної поліції.

"Двоє 24-річних оперуповноважених відділу поліції отримали тілесні ушкодження. Попередньо, один отримав черепно-мозкову травму і струс мозку, другий – забій гомілки", – йдеться в повідомленні.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстр досудових розслідувань за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), ч. 1 ст. 279 (блокування транспортних комунікацій, захоплення транспортного засобу), ч. 2 ст. 296 (хуліганство) КК України.

Фото: hk.npu.gov.ua

Нагадаємо, що в лютому після евакуації українців із китайського Уханя їх доставили для обсервації в санаторій у Нових Санжарах. Місцеві жителі влаштували протест, вимагаючи відвезти українців в інше місце. Під час акції відбулися зіткнення, за медичною допомогою звернулися 9 поліцейських і одна цивільна особа.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram