ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У Києві власників бізнесу зобов'язали організувати для своїх співробітників ІФА-тестування на антитіла до COVID-19

Це стосується торгових мереж, кафе, ресторанів і сфери громадського обслуговування.

У Києві власників бізнесу зобов'язали організувати для своїх співробітників ІФА-тестування на антитіла до COVID-19
Фото: m.day.kyiv.ua

Власники й керівники торговельних мереж, закладів громадського харчування та сфери громадського обслуговування в Києві повинні організувати для своїх співробітників ІФА-тестування на антитіла до коронавірусу.

Відповідне розпорядження схвалив штаб із надзвичайних ситуацій, повідомив на брифінгу мер Києва Віталій Кличко.

"Хочу повідомити, що штаб із надзвичайних ситуацій прийняв рішення про те, що власники та керівники торговельних мереж, закладів громадського харчування, сфери побутового обслуговування повинні організувати тестування своїх співробітників ІФА-тестами. Це тести, які визначають наявність в організмі антитіл до вірусу. Такі тести потрібно робити раз на місяць. Оскільки мова йде про людей, які працюють у компаніях із великою кількістю відвідувачів. І де висока ймовірність інфікування коронавірусом", – заявив Кличко.

Він також додав, що столиця збільшила кількість ПЛР-тестувань на коронавірус, оскільки все більше людей звертаються із симптомами COVID-19 і запаленням легенів.

Нагадаємо, що за минулу добу в Києві виявили 43 випадки інфікування коронавірусом. Госпіталізували шістьох пацієнтів. Решта перебувають на самоізоляції, під контролем лікарів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram