ГоловнаСуспільствоЖиття

Українські селебриті здійснили мрії дітей онлайн Новости компаний

«Епіцентр» та 1+1 media презентували результати благодійного онлайн-марафону здійснення мрій.

На початку року в рамках проєкту 1+1 media «Здійсни мрію» в 5 містах України запрацювали «Каруселі мрій». Протягом кількох місяців у дитячих магазинах «Епік» мережі «Епіцентр» у Києві, Харкові, Вінниці, Одесі та Львові діти залишали малюнки своїх мрій на каруселях. Найсміливіші з них компанія пообіцяла втілити в життя.

Щоб не зупиняти проєкту на час карантину та надихнути дітей, «Епіцентр К» та 1+1 media вирішили здійснювати мрії онлайн.

Команда «Епіцентр К» зібрала понад 500 малюнків дитячих мрій. Серед них були портрети телеведучих «1+1» Алли Мазур, Юрія Горбунова та Дмитра Комарова, з якими діти хотіли зустрітися. Також малеча малювала свої мрії стати благодійниками, космонавтами, футболістами, пожежниками та поліціянтами.

«Сьогодні малечі як ніколи потрібно вірити в добро та диво, тому ми вирішили обрати мрії, які діти лишали на наших «Каруселях мрій» та здійснити їх онлайн. Ми хочемо надихнути дітей новими знайомствами, додати впевненості та позитивних емоцій», – розповідає співзасновник компанії «Епіцентр К» Галина Герега.

Бажання 10-річної Єлизавети Богдан та 7-річного Олександра Масіча із Києва – стати YouTube-блогерами. Допомогти втілити цю мрію в життя погодився відомий блогер, актор, ведучий, артист та маркетолог проєктів у YouTube Андрій Шатирко. Спеціально для маленьких мрійників Лізи та Саші він провів майстер-клас «Як стати відомим блогером у YouTube».

Андрій розповів про головні правила користування YouTube, розкрив секрети залучення підписників, дав поради зі створення контенту та зробив приємний сюрприз – запросив до спілкування відомого ютубера та тіктокера Ігоря Берестейського, у якого майже 2 млн підписників. Діти мали змогу розпитати Ігоря, як він став популярним та де знаходити ідеї на створення нових відео.

«Проєкт «Здійсни мрію» – це щось фантастичне. Я побачив стільки зацікавленості в дитячих очах, – розповідає Андрій Шатирко. – Діти зараз ростуть швидше, ніж плине час, тому для мене велика честь бути частиною їхнього росту».

Ще одна мрія – зустрітися з відомим мандрівником Дмитром Комаровим – стала реальністю для 9-річного Маркіяна Логановича зі Львова. Маленький мрійник отримав змогу поспілкуватися із зіркою онлайн та особисто розпитати його про фантастичні подорожі світом.

Відомий український журналіст, мандрівник, фотограф, автор і ведучий програми «Світ навиворіт» на каналі «1+1» Дмитро Комаров зазначив, що будь-яка справа життя починається зі мрії, тому дуже важливо підтримувати дітей у їхніх мріях і доводити, що все можливо.

«Мрія – це найголовніше, що веде дитину по життю. Я завжди говорив і говорю – якщо не мріяти, то мрії й не збудуться. Усе те, що показуємо ми в наших програмах, це мої мрії. Я мріяв потрапити в плем’я колишніх людожерів, і ми туди дісталися і зняли. Мріяв вивчити Китай, і сезон про цю країну йде на «1+1». Будь-яка справа в житті починається зі мрії», – впевнений Дмитро Комаров.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram