>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Андрій Шевченко та компанія "Епіцентр" уклали Меморандум про співпрацю

Метою Меморандуму є взаємодія та координація діяльності з популяризації та розвитку футболу в Україні.

У межах брифінгу, який відбувся за підсумками XXIII Конгресу Української асоціації футболу, підписано Меморандум про співпрацю між головним тренером Національної збірної України з футболу Андрієм Шевченком та національною мережею торговельних центрів «Епіцентр».

Метою Меморандуму є взаємодія та координація діяльності Андрія Шевченка та ТОВ «Епіцентр К» у популяризації та розвитку футболу в Україні, спрямування спільних зусиль на зростання інтересу до футбольних подій у регіонах України та за її межами.

«Епіцентр – титульний партнер та давній друг Національної збірної. Логічно об’єднати наші зусилля. Співпраця із соціально-відповідальним бізнесом сприятиме популяризації та розвитку українського футболу», – переконаний Андрій Шевченко.

Зокрема, сторони обмінюватимуться інформацією для створення єдиного інформаційного поля, проводитимуть спільні інформаційні та промо-кампанії, засідання та круглі столи, що пов’язані зі спільною діяльністю ТОВ «Епіцентр К» та головного тренера Збірної України з футболу, щодо реалізації відповідних проєктів та програм розвитку. У планах – заходи, щодо посилення участі громадськості в популяризації та розвитку футболу в Україні, зокрема дитячого та юнацького футболу.

За словами народного депутата України, віцепрезидента Української асоціації футболу, засновника компанії «Епіцентр» Олександра Гереги, компанія вже запланувала низку профільних заходів із залученням як експертного середовища, так і широкого кола футбольних фанатів.

«Минулого року на фіналі молодіжного Чемпіонату світу ми побачили успіхи нашої збірної й це нас вкотре надихнуло на те, що український футбол і його молодих тренерів потрібно підтримувати. Ми хочемо, щоби перемоги нашої збірної на європейських та світових аренах були гучними, щоби тренер відчував, що він потрібен, що в ньому зацікавлені, що збірна, яку він так налаштував і яка подає надію, має підтримку. Український народ чекає успіхів нашої збірної, тому ми вийшли з пропозицією щодо співпраці з її головним тренером. Впевнений, це додасть віри, сил і натхнення для великих перемог», – відзначив Олександр Герега.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram