>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Пак'яо балотуватиметься на пост президента Філіппін

У Менні залишається лише рік до завершення спортивної кар'єри.

Пак'яо балотуватиметься на пост президента Філіппін
Мэнни Пакьяо

Легендарний філіппінець, перший і на цей момент єдиний боксер, який ставав чемпіоном світу у восьми вагових категоріях Менні Пак'яо планує бути першим в історії чемпіоном світу з боксу, який стане президентом країни.

Для цього "Пак Мен" прийняв рішення балотуватися на пост президента своєї країни в 2022 році. Про це повідомив його колишній промоутер Боб Арум.

"Я думаю, що маленький Менні Пак'яо буде першим президентом-боксером, якого ми отримаємо. Я розмовляв з ним, і він сказав: "Боб, я збираюся балотуватися в 2022 році, і коли я виграю, то хочу, щоб ти був на моїй інавгурації", - цитує розмову Арума з президентом WBC Маурісіо Сулейманом The Sun.

Відзначимо, що Менні з 2007 року веде активну політичну діяльність. У 2010 році його було обрано в нижню палату Конгресу Філіппін.

Нагадаємо, торік Пак'яо став найстаршим чемпіоном світу в історії напівсередньої ваги (40 років і 6 місяців), перемігши за рішенням суддів Кіта Турмана і таким чином відібравши в американця пояс чемпіона світу за версією WBA.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram