ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики вісім разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Утрат серед військовослужбовців не було

Бойовики вісім разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі
Фото: EPA/UPG

Сьогодні збройні формування Російської Федерації вісім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, застосовуючи заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібру 120 мм і 82 мм, гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил в фейсбуці.

"Військовослужбовці Об'єднаних сил рішуче відповіли на ворожі обстріли і продовжують контролювати ситуацію на лінії зіткнення. Наші воїни і надалі завжди готові негайно реагувати на можливі загрози з будь-яких напрямків", - заявили в штабі.

Обстріли позицій ЗСУ були зафіксовані біля Мар'їнки - в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Бойовики відкривали вогонь з станкових протитанкових гранатометів.

У районі відповідальності угруповання "Північ", поблизу Кримського, біля Оріхового двічі випустили близько 60 мін 120 калібру, а також застосували гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Захисників Новолуганського, Новотошківського і Шумів загарбники обстріляли з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, а опорні пункти неподалік Хутора Вільного - з 82 мм мінометів і гранатометів різних систем.

Утрат серед військовослужбовців не було.

Нагадаємо, за минулу добу окупаційні війська на Донбасі відкривали вогонь 11 разів, в результаті був поранений один військовий.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram