ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд заарештував шахраїв, "які продавали" посаду глави Харківської ОДА та начальника Податкової з заставами 4 млн і 3,5 млн грн

Справу розслідують за трьома статтями КК.

Суд заарештував шахраїв, "які продавали" посаду глави Харківської ОДА та начальника Податкової з заставами 4 млн і 3,5 млн грн
Фото: khar.gp.gov.ua

Дзержинський райсуд Харкова заарештував двох киян, які намагалися "продати" посади голови обласної адміністрації та податкової служби.

Про це повідомив прессекретар прокуратури Харківської області Дмитро Чубенко, передає "Інтерфакс-Україна".

За його словами, справа розслідується за ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 190 та ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу.

"Суд обрав обом утримання під вартою на 60 днів з можливістю внесення застави в 4 млн грн - одному і 3,5 млн грн - іншому", - повідомив Чубенко.

Нагадаємо, 2 червня в харківському ресторані затримали двох чоловіків, які обіцяли забезпечити призначення на посаду голови Харківської ОДА та керівника місцевої Податкової служби за $1 млн і $100 тис. відповідно. Після отримання першого траншу в розмірі 150 тис. гривень шахраї були затримані.

У лютому в Києві затримали шахраїв, які посилаючись на зв'язки з вищим керівництвом країни, обіцяли посади голови Житомирської області за $1,65 млн, а Миколаївської - за $3,1 млн. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram