ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби бойовики шість разів відкривали вогонь на Донбасі

Втрат серед ЗСУ не було.

З початку доби бойовики шість разів відкривали вогонь на Донбасі
Фото: Олена Максименко

З початку доби російсько-окупаційні війська шість разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України на Донбасі. Втрат серед військовослужбовців не було.

Про це повідомив пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

Бойовики використовували заборонені міномети калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

"Застосовуючи штатне озброєння, українські військові своєчасно реагували на ворожі збройні провокації та прицільним вогнем змушували супротивника відмовитися від продовження обстрілу", – повідомили в штабі.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог відкривав вогонь біля Богданівки, Красногорівки й Тарамчука.

У районі відповідальності угруповання "Північ" поблизу Новотошківського бойовики двічі відкривали вогонь із мінометів. У районі Оріхового окупанти випустили по наших позиціях 12 мін 120 калібру та 26 мін 82 калібру, а також використовували великокаліберні кулемети.

Нагадаємо, 18 травня озброєні формування Росії тричі відкривали вогонь на Донбасі, зокрема із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram