ГоловнаСуспільствоВійна

Військовий отримав поранення під Авдіївкою в результаті обстрілу бойовиків

Окупанти використовували 82-мм міномети.

Військовий отримав поранення під Авдіївкою в результаті обстрілу бойовиків
Фото: Макс Левин

У неділю, 17 травня, бойовики на Донбасі двічі обстріляли позиції українських військових біля Авдіївки, внаслідок чого поранення отримав один боєць. Про це повідомляється в ранковому зведенні штабу ООС.

"Противник двічі обстріляв наші позиції біля Авдіївки з 82-мм мінометів, гранатометів різних систем і стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

У суботу, 16 травня, в зоні бойових дій на Донбасі російські окупанти шість разів порушили режим припинення вогню.

Українських захисників біля Новотроїцького, Гранітного, Авдіївки та двічі поруч з Лебединським окупанти обстрілювали з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Неподалік Новгородського загарбники використовували заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібру 120 мм, випустивши 30 мін.

Зазначається, що для блокування злочинної діяльності підрозділи Об'єднаних сил давали противнику результативну та вмотивовану відповідь.

У суботу втрат серед наших захисників внаслідок ворожих обстрілів не було.

За даними розвідки, 16 травня українські військовослужбовці поранили одного російського окупанта.

Нагадаємо, 15 травня збройні формування Росії дев'ять разів порушили режим припинення вогню в зоні операції Об'єднаних сил, в результаті обстрілів двоє українських військовослужбовців отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram