ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики влаштували дев'ять обстрілів у зоні ООС, двох військових поранено

Противник продовжує використовувати важку артилерію.

Бойовики влаштували дев'ять обстрілів у зоні ООС, двох військових поранено
Фото: EPA/UPG

У п'ятницю, 15 травня, озброєні формування Російської Федерації дев'ять разів порушили режим припинення вогню в зоні Операції Об'єднаних сил, в результаті обстрілів двоє українських військовослужбовців отримали поранення. Про це повідомив штаб ООС у ранковому зведенні.

Неподалік Широкиного противник випустив п'ять мін 82-го калібру, а по околицях Старогнатівки вів вогонь з озброєння бойових машин піхоти.

Захисників Водяного окупанти двічі обстріляли із застосуванням озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

Поруч з населеними пунктами Мар'їнка, Кам'янка і Славне російські найманці використовували гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети.

Бойовики також вели вогонь поруч з Оріховим, використавши міномети 120 калібру, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

За даними розвідки, 15 травня, поранено щонайменше одного російського окупанта.

Нагадаємо, 14 травня в зоні бойових дій на Донбасі збройні формування Росії 11 разів обстрілювали позиції українських військових. Утрат серед ЗСУ не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram