ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві на гроші нардепа Столара створять новий телеканал

Телеканал "Kyiv. Live" планують запустити за кілька місяців до київських виборів.

У Києві на гроші нардепа Столара створять новий телеканал
Вадим Столар
Фото: Цензор

Колишній генеральний продюсер телеканалу "Прямий" Олексій Семенов хоче запустити міський інформаційний телеканал "Kyiv. Live" за кілька місяців до київських виборів, які відбудуться у серпні.

Про це повідомляє "Новое время".

"Я вже шість років ходжу до інвесторів із пропозицією запуску міських каналів. Тому що зараз, яке місто не візьми, мовленням там керують мери. У підсумку мешканці не отримують об'єктивну інформацію", – пояснив Семенов.

За його словами, зараз канал перебуває на етапі документального переоформлення, і як тільки все буде зроблено, інвестор оголосить про старт. Редакції телеканалу планують розмістити в столичному бізнес-центрі "Парус".

Інвестором телеканалу є Вадим Столар, столичний забудовник, депутат із фракції ОПЗЖ у Верховній Раді й голова її київської парторганізації.

"Так, це правда. Хочу створити незалежний регіональний канал. Упевнений, що він буде затребуваний серед киян. Оскільки, на жаль, у столиці вже багато років немає ТБ, яке б висвітлювало актуальні для її жителів проблеми. Саме такий телеканал ми зараз робимо", – розповів депутат.

Нагадаємо, на початку березня розпочав мовлення телеканал для окупованих територій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram