ГоловнаСуспільствоЖиття

Київ запускає кілька додаткових рейсів громадського транспорту

Проїзд буде здійснюватися за наявності спецквитків і засобів індивідуального захисту.

Київ запускає кілька додаткових рейсів громадського транспорту
Фото: Макс Требухов

З 12 травня в Києві будуть запущені додаткові рейси громадського транспорту з житлових масивів ДВРЗ, Троєщина, Лісовий і Корчувате в зв'язку з ослабленням карантинних обмежень.

Про це повідомляється на сайті КМДА з посиланням на заступника голови адміністрації Олександра Густелева.

"З ослабленням карантинних заходів у Києві буде збільшено кількість маршрутів наземного громадського транспорту. Так, з 12 травня будуть запущені додаткові рейси громадського транспорту з житлових масивів ДВРЗ, Троєщина, Лісовий і Корчувате. У режимі спецрейсів курсуватиме автобусний маршрут № 20 «Житловий масив Корчувате - станція метро «Площа Льва Толстого», автобусний маршрут № 33т «ДВРЗ - станція метро «Чернігівська» і тролейбусний маршрут № 37-А «Станція метро «Лісова» - вул. Миколи Закревського. Поліклініка». Проїзд в транспорті відбуватиметься за наявності спецквитків і засобів індивідуального захисту", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що сьогодні в умовах спеціального режиму щодня на маршрути виходить до 300 одиниць автобусів, тролейбусів і трамваїв. Весь рухомий склад проходить обов'язкову дезінфекцію як перед виїздом на лінію, так і протягом дня.

Нагадаємо, метро в Україні буде відкриватися, коли епідемія коронавірусу остаточно піде на спад.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram