ГоловнаСуспільствоПодії

Прикордонникам на КПВВ на Донбасі вже шість разів пропонували хабарі

Через карантин в Україні КПВВ не пропускають жителів ОРДЛО на неокуповану частину країни.

Прикордонникам на КПВВ на Донбасі вже шість разів пропонували хабарі
Фото: facebook.com/mvs.gov.ua/

Співробітники Державної прикордонної служби зафіксували шість спроб дати хабара в трьох контрольних пунктах в'їзду-виїзду на Донбасі за пропуск через лінію розмежування, оскільки через карантин в Україні КПВВ не пропускають жителів ОРДЛО на неокуповану частину країни. Про це повідомив пресцентр Державної прикордонної служби.

"Вчора на КПВВ "Новотроїцьке", "Майорське" і "Мар'їнка" прикордонники зафіксували шість спроб надання неправомірної вигоди. Громадяни України пропонували за гроші сприяти безперешкодному перетину лінії розмежування. Від таких пропозицій прикордонники відмовилися і за даними фактами повідомили співробітників Нацполіціі", - сказано в повідомленні.

Також в ДПСУ відзначають, що за минулу добу пасажиро-транспортний потік зменшився, хоча і мав високу динаміку. Загалом КПВВ перетнуло 55000 осіб і 5,9 тисячі транспортних засобів:

  • "Майорське" - 12900 осіб і 1425 транспортних засобів;
  • "Мар'їнка" - 10725 осіб і 1625 транспортних засобів;
  • "Новотроїцьке" - 10820 осіб і 1850 транспортних засобів;
  • "Гнутове" - 4480 осіб та 965 транспортних засобів;
  • "Станиця Луганська" - 16055 осіб.

Нагадаємо, через оголошений в Україні карантин через коронавірус, країна з 16 березня забороняє в'їзд через лінію зіткнення жителям тимчасово окупованих територій і іноземцям, проте українці, які повертаються додому, зможуть проїхати. Також в Україні були закриті кордони на два тижні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram