ГоловнаСуспільствоПодії

​У Маріуполі мікроавтобус патрульних врізався в автомобіль і протаранив стіну гаража

Постраждала пасажирка.

​У Маріуполі мікроавтобус патрульних врізався в автомобіль і протаранив стіну гаража
Фото: dbr.gov.ua

Слідчі Державного бюро розслідувань розпочали досудове розслідування за фактом дорожньо-транспортної пригоди за участю автомобіля патрульної поліції, яка сталося вранці 25 лютого в Маріуполі.

Про це повідомляється на сайті ДБР.

"За попередньою інформацією, співробітник Управління патрульної поліції Києва, перебуваючи за кермом службового автомобіля марки "Volkswagen Crafter", не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з автомобілем "Volkswagen Touareg". У результаті ДТП пасажирка автомобіля "Volkswagen Crafter" отримала тілесні ушкодження", - йдеться в повідомленні.

Дані про ДТП занесено до Єдиного реєстру за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Фото: dbr.gov.ua

Фото: dbr.gov.ua

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 200 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на термін до 2 років, або арешт терміном до шести місяців, або обмеження волі терміном до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Нагадаємо, 23 лютого інспектор поліції охорони влаштував ДТП в Одеській області, в результаті якої загинула людина.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram