ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві маршрутка врізалася у вантажівку, постраждали 12 осіб

Трьох учасників ДТП госпіталізовано.

Поблизу станції метро "Бориспільська" в Києві маршрутка №474 (метро "Харківська" - Бортничі) з людьми в салоні на повному ходу в'їхала в задню частину вантажівки. Є постраждалі.

Фото: Київ Оперативний

"Масштабна ДТП з постраждалими в Києві на Бажана перед Харківською площею: маршрутка врізалася у причіп фури, багато постраждалих. На місці вже 6 карет швидкої і поліція", - повідомляє dtp.kiev.ua.

У пресслужбі столичної поліції уточнили, що в Києві на проспекті Миколи Бажана водій маршрутки з пасажирами не впорався з керуванням і врізався у вантажівку. За даними поліції, постраждали 12 осіб.

Відзначається, що повідомлення про подію надійшло від диспетчера служби "103" близько 17:00 24 лютого.

"На місці події правоохоронці попередньо встановили, що водій маршрутного автобуса не впорався з керуванням і врізався у вантажівку. В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій маршрутки і 11 пасажирів отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості, троє учасників ДТП доставлені до медичного закладу", - повідомляють в поліції.

На цей момент вирішується питання про порушення кримінального провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Обставини ДТП встановлюються.

Нагадаємо, в Миколаєві 24 лютого відбулася ДТП з Range Rover і маршруткою, загинула пасажирка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram