ГоловнаСуспільствоЖиття

В Україні збережеться переважно тепла погода, місцями випадуть опади

У Карпатах температура буде нижчою за нуль.

В Україні збережеться переважно тепла погода, місцями випадуть опади

У Києві 22 лютого буде хмарно з проясненнями, без опадів, вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі близько 0 градусів, удень +5...+7 градусів, повідомили в Укргідрометцентрі

На заході України хмарно з проясненнями, вночі місцями невеликий мокрий сніг і дощ, вдень без опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...+3 градуси, удень +3...+9 градусів. У Карпатах вночі сніг, вдень без опадів, температура вночі -2...-7 градусів, удень +2...-3 градуси.

На півночі України хмарно з проясненнями, без опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...-4 градуси, удень +2...+8 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, без опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...-4 градуси, удень +2...+8 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, невеликий мокрий сніг (вдень з дощем), вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...-3 градуси, удень +1...+7 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, без опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...-4 градуси, вдень +3...+10 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, без опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...+3 градуси, удень +2...+7 градусів.

Нагадаємо, метеорологи оголосили, що в Києві 10 лютого почалася метеорологічна весна

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram