ГоловнаСуспільствоЖиття

Чубаров шокований заявою Арахамії з приводу звільнення Донбасу в обмін на подачу води до Криму

"Будь-які комбінації щодо Донецька або ще чогось в обмін на воду - це неприпустимо".

Чубаров шокований заявою Арахамії з приводу звільнення Донбасу в обмін на подачу води до Криму
Фото: Макс Требухов

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявив про неприпустимість укладення будь-яких домовленостей, які передбачають відновлення подачі Україною прісної води в анексований Росією Крим.

Про це він заявив в ефірі "UA:Крим".

"Якісь Арахамії будуть торгувати нашою територією? Якщо хтось у державі допускає, що можна здати територію, цілісний народ кримських татар, можна буде здати всіх українців, а їх там не менш ніж 500 тисяч... Тут зараз переді мною сидить владика Климент. І він мені очима показує, що ми не допускаємо того, що держава нас може продати за воду. Будь-які комбінації щодо Донецька або ще чогось в обмін на воду - це неприпустимо", - сказав Чубаров, коментуючи висловлювання голови парламентської фракції "Слуга народу" Давида Арахамії.

Голова Меджлісу зазначив, що російська сторона на найближчих зустрічах може порушити питання про постачання води в анексований Крим. А зараз для цього створюється відповідний "психологічний фон".

Нагадаємо, Арахамія назвав допустимим компромісом відновлення подачі води в окупований Крим в обмін на виведення російських військ з Донбасу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram